Terméktámogatás

Support és tanácsadási tájékoztató

Support szolgáltatásunk keretében segítséget nyújtunk a nálunk vásárolt termékek beállításában. Kizárólag azon termékek esetében tudjuk ezen szolgáltatásunkat díjmentesen biztosítani, melyek nálunk lettek vásárolva, ezért szükség lesz a termék sorozatszámára. Support szolgáltatásunk a termék garancia ideje alatt vehető igénybe díjmentesen. Nem nálunk vásárolt, de általunk is forgalmazott termékek esetében - kapacitásunktól függően, előre egyeztetett időpontban - vállaljuk a telefonos tanácsadási szolgáltatást, melynek díjazása 20.000 Ft + áfa / megkezdett óra

Szaktanácsadási szolgáltatásunk keretében segítséget nyújtunk az adott feladathoz történő helyes termékválasztáshoz, az alábbi feltételekkel:

  • 1-1 termék kiválasztásához, kompatibilitási ellenőrzéséhez díjmentesen nyújtunk segítséget e-mailben
  • díjmentesen nyújtunk felvilágosítást az általunk összeállított szettekhez
  • egyedi komplett rendszereket is megtervezünk, melynek díja 10.000 Ft + áfa, mely összeg levásárolható, amennyiben a rendszert nálunk vásárolja meg. Az összeállítás előtt díjbekérőt küldünk.
  • Helyszíni felmérés az ország egész területén: egyedi ajánlat szerint
  • Helyszíni hibafeltárás egyedi ajánlat szerint (javítást nem tartalmaz)

Hikvision eszközök távoli jelszó helyreállítása

  • nálunk vásárolt termék esetén a garanciaidő alatt 1 alkalommal díjmentes (e-mailes fájlbeküldés esetén nem garantálható a sikeres helyreállítás)
  • garanciaidőn túl, illetve nem nálunk vásárolt eszközök esetén a termék beküldésével tudjuk vállalni a lenti feltételek szerint

A szolgáltatás megrendelésével elfogadja a jelszóvisszaállítási díjainkat! Díjköteles visszaállításkor díjbekérőt küldünk, mely teljesítése után fogjuk bekérni az XML fájlt. Helyreállító fájlt csak előre egyeztetés után délelőtti vagy kora délutáni órákba érdemes beküldeni, mert a fájlok lejárnak. Nem minden nap tudunk helyreállítást végezni, kapacitás függő kérjük egyeztessen telefonon!

Hikvision eszközök jelszó helyreállítása termék(ek együttes) beküldésével:

  • Alapdíj 15.000 Ft + áfa / alkalom / első eszköz
  • további eszközök 5.000 Ft + áfa / eszköz
  • A visszaküldés díját az alapdíj tartalmazza

Terméktámogatási űrlap csak a nálunk vásárolt termékekhez:

Megrendelő neve
E-mail cím
Számla sorszáma
Termék sorozatszáma
Termék megnevezése
Probléma részletes leírása
Kép csatolása (opcionális)

Foglalhat időpontot is, melyet visszaigazolunk! Kizárólag nálunk vásárolt eszközök esetén!