IPont kedvezmény

IPontgyűjtés az IPkaputelefon.hu-n!

Vásárolj regisztrációval és minden vásárlásod után IPontot írunk jóvá (az adott termékek után járó pont értéket a termékoldalon találod) melyet levásárolhatsz a rendelés lezárása után! AzIPontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a rendelés lezárása után automatikusan jóváíródnak. A pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatunk, mely ezután 100%-ban és 1 IPont = 1 Forint értékben felhasználható bármelyik termékre.

Részletes információk a programmal kapcsolatban:

Az IPontok beváltásakor szabadon módosíthatod a számlázási, vagy szállítási címet. A rendelés lezárása után 360 napig használhatók fel, ezután automatikusan törlődnek.

A IPontgyűjtés automatikus

A hűségpontok automatikusan generálódnak regisztrációval történő vásárlás esetén. A rendszer nem számol IPontokat viszonteladóknak és telepítőknek, akik nem vehetnek részt a programban. AzIPontok a rendelés lezárása után (kifizetés, átvétel) kerülnek automatikusan jóváírásra a regisztrációhoz tartozó fiókban.

Automatikusan törlődnek a felírt pontok, ha a vásárló eláll az IPontra jogosító rendeléstől.

A pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatjuk a regisztrált vásárlóikat, melyek ezután szabadon felhasználhatók (1 pont = 1 Forint értékben) bármely termékekre. A rendszerértesítés független a hírlevél feliratkozástól, tehát ezen értesítőt azon vásárlóknak is kiküldjük a regisztrált e-mail címre, akik nem igényeltek hírlevelet.

Az aktuális IPontegyenleg belépés után a profil menüpontban nyomon követhető. Egy választott termék árának 100%-át lehet IPontból fizetni (példa: ha van 1000 pontod akkor azt egy 1000Ft-os vagy drágább termékre tudod felhasználni teljes egészében. Ha a termék csak 500Ft akkor 500 pontot használhatsz fel és 500 pont marad a számládon a következő vásárlásra). A minimum vásárlási limit, ahol IPontot tudsz beváltani: 10.000Ft

Fontos: elállás esetén, ha az IPontok időközben felhasználásra kerülnek, akkor természetesen a felhasznált IPontok 1 IPont = 1 Ft értékben levonásra kerülnek a visszautalásra kerülő összegből. Amennyiben az elállásra kerülő termék ára után járó IPontok nem lettek felhasználva, azok automatikusan törlődnek a vásárló egyenlegéről.


Legfontosabb információk még egyszer:

  • IPontokat csak akkor írunk jóvá, ha regisztrált felhasználó vagy (de akkor automatikusan).
  • Az IPontjaidat a rendelésed lezárása után maximum 360 napig használhatod fel 10.000 Ft feletti vásárlás esetén. Az egy éven belül fel nem használt IPontokat elveszíted!
  • Elállás esetén a felhasznált IPontok értékét levonjuk a visszautalandó összegből