Összeállított szettek

Összeállított szettek

Ezen termékek úgy lettek összeállítva, hogy könnyen, gyorsan telepíthetőek legyenek. Egyes termékeket a gyártó, többet pedig mi állítottunk össze, így segítve a választást. Minden termék kiváló minőséget képvisel, melyhez szívesen biztosítunk díjmentes terméktámogatást. 

Mivel a gyártó is felismerte, hogy sokszor nehéz a választás és nincs is minden “extra” funkcióra szükség, a rendszerek csomagban is elérhetőek. Mivel minden ingatlan más, a rendszerek néhány kivételtől eltekintve csak az alapműködést biztosító részegységekből állnak. Ügyfeleinket segítjük csomagajánlatok alatt az ajánlott termékekkel, így a kompatibilitás is megőrizhető, minimális az esély a nem megfelelő termékválasztásra. Természetesen munkatársaink segítenek összeállítani a megfelelő rendszert. Moduláris rendszer esetén kérjék segítségünket, mert a sok kombináció miatt bizonyos küszöbértékeket is figyelembe kell venni (pl.: főrendszer áramigénye).

Túl nagy a kínálat, nem tud választani? Segítünk! Írjon a rendeles@ipkaputelefon.hu email címre, vagy munkaidőben hívjon minket a +36 70 266 466 1-es telefonszámon!

HIKVISION

A Hikvision a világ vezető biztonságtechnikai gyártó vállalata. A Megfigyelőrendeszerek és riasztók mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet a vállalat a beléptető és kaputelefon rendszerek fejlesztésére. A rendszerek legtöbbje akár távolról kezelhető. A Hik-connect koncepció, hogy minden termék egy applikációban kezelhető, így egyszerűsítve a különböző platformok kezelését. 

A kaputelefon rendszerek több változata közül lehet választani. A legegyszerűbb videós analóg rendszertől a moduláris rendszerekig. Az elérhető lakásszám rendszertől függően 1-9999-ig terjedhet.

A belépő szintű analóg videós rendszerek a DS-KIS202T, DS-KIS203T és DS-KIS204T típusszámon érhetőek el. Ezek távolról még nem kezelhetőek és 4 vezeték szükséges az üzemeltetésükhöz. A DS-KIS101 rendszerek 2 vezetékes analóg készülékek, amelyekkel könnyen kiváltható sznte bármilyen régi rendszer.

A második szinten az IP kapucsengők állnak, melyek akár beltéri egység nélkül is tudnak mobiltelefonra jelezni. Az IP kaputelefon rendszerek lehetnek "hagyományos" IP kommunikációs megoldásúak, vagy 2 vezetékesek. A 2 vezetékes rendszerek olyan helyszínekre javasoltak, melyeknél még jó minőségű a meglévő vezeték, de cserére nincs lehetőség. A "hagyományos" IP rendszerek alapesetben 1-4 lakásos változatban kaphatóak. Rugalmasan bővíthetőek beltéri és kültéri egységekkel.

A legnagyobb szabadságot a moduláris kaputelefon rendszerek jelentik (ebből is van 2 vezetékes). Elsődlegesen társasházakhoz javasolt a használatuk, de akár egy családi házhoz is felszerelhetőek.