Összeállított szettek

Összeállított szettek

Ezen termékek úgy lettek összeállítva, hogy könnyen, gyorsan telepíthetőek legyenek. Egyes termékeket a gyártó, másokat mi állítottunk össze, így segítve a választást. Minden termék kiváló minőséget képvisel, melyhez szívesen biztosítunk díjmentes terméktámogatást.

A Hikvision a világ vezető biztonságtechnikai gyártó vállalata. A Megfigyelőrendeszerek és riasztók mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet a vállalat a beléptető és kaputelefon rendszerek fejlesztésére. A rendszerek legtöbbje akár távolról kezelhető. A Hik-connect koncepció, hogy minden termék egy applikációban kezelhető, így egyszerűsítve a különböző platformok kezelését. 

A kaputelefon rendszerek több változata közül lehet választani. A legegyszerűbb videós analóg rendszertől a moduláris rendszerekik. Az elérhető lakásszám rendszertől függően 1-9999-ig terjedhet.

A belépő szintű analóg videós rendszerek a DS-KIS202, DS-KIS203 és DS-KIS204 típusszámon érhetőek el. Ezek távolról még nem kezelhetőek és 4 vezeték szükséges az üzemeltetésükhöz.

A második szinten az IP kapucsengők állnak, melyek akár beltéri egység nélkül is tudnak mobiltelefonra jelezni. Az IP kaputelefon rendszerek lehetnek "hagyományos" IP kommunikációs megoldásúak, vagy 2 vezetékesek. A 2 vezetékes rendszerek olyan helyszínekre javasoltak, melyeknél még jó minőségű a meglévő vezeték, de cserére nincs lehetőség. A "hagyományos" IP rendszerek alapesetben 1-4 lakásos változatban kaphatóak. Rugalmasan bővíthetőek beltéri és kültéri egységekkel.

A legnagyobb szabadságot a moduláris kaputelefon rendszerek jelentik (ebből is van 2 vezetékes). Elsődlegesen társasházakhoz javasolt a használatuk, de akár egy családi házhoz is felszerelhetőek.