2Wire HD társasházi rendszer

HIKVISION 2 vezetékes társasházi megoldás a régi vezetékes rendszerek modernizációjához.

A kiváló képminőségre és az intuitív funkciókra összpontosítva a megoldás támogatja a zökkenőmentes és hatékony kommunikációt a lakosok és a látogatók között. 

A Hikvision 2 vezetékes video kaputelefon rendszerének egyik legfontosabb előnye, hogy kompatibilis a lakóházakban általánosan előforduló vezetékezési topológiákkal. A Hikvision megértette, hogy a különböző épületek vezetékezési konfigurációja eltérő, ezért olyan rendszert hozott létre, amely egyszerűen, a meglévő konfiguráció megváltoztatása nélkül, vagy minimális beavatkozással telepíthető. Ezzel nem csak időt és erőfeszítést takaríthatunk meg, hanem szükségtelenné válik a további kábelezés és a kapcsolódó költségek. 

2WIRE HD topológiák

2WIRE HD vegyes topológia

A többi kaputelefon rendszerhez hasonlóan a Hikvision 2 vezetékes HD kaputelefon megoldása egy ajtóállomásból, egy videó és audio csomópontból, egy lakáselosztóból, egy beltéri állomásból és vezetékekből áll. Ami azonban igazán megkülönbözteti a megoldást, az az a képesség, hogy nagyobb sávszélességet tud továbbítani a meglévő vezetékes infrastruktúrán. Ez az áttörés tisztább képeket és hatékonyabb vezérlőjel-átvitelt tesz lehetővé, hasonlóan az IP-termékekhez.

A jobb képminőség és a továbbfejlesztett vezérlőjelek mellett a 2 vezetékes HD intercom megoldás felhasználóbarát felületet és intuitív funkciókat kínál. A rendszer könnyen telepíthető és működtethető, így minden műszaki háttérrel rendelkező lakos számára elérhető.

Clark Ying, a Hikvision kaputelefon termékmenedzsere így nyilatkozott: "Úgy gondoljuk, hogy a hatékony kommunikáció létfontosságú a biztonságosabb közösségek létrehozásához, és a 2 vezetékes HD kaputelefon megoldásunk tükrözi elkötelezettségünket a várakozásokat meghaladó megoldások nyújtása iránt. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt a megoldást létrehoztuk, amely zökkenőmentes és hatékony kommunikációt tesz lehetővé a lakások lakói és a látogatók között."

A Hikvision 2 vezetékes HD kaputelefon megoldásának főbb jellemzői a következők:

1. Könnyű utólagos felszerelés

Egy régi kaputelefon rendszer frissítése bonyolult lehet, de a Hikvision 2 vezetékes videó kaputelefon megoldása egyszerűen telepíthető – a projekt méretétől függetlenül. Ennek az az oka, hogy a meglévő vezetékes infrastruktúra újrafelhasználható, ami gyors és költséghatékony telepítést eredményez. Eközben a megoldás több vezetékezési topológiát és lakásbeállítást támogat, beleértve a többcsaládos topológiákat, az egyszintes topológiákat, az egyépületes topológiákat és a több épületből álló topológiákat. 

2. Plug and play telepítés

A plug and play folyamat egyszerűvé teszi a telepítést, és szükségtelenné teszi az összetett konfigurációkat. A 2 vezetékes HD intercom megoldást az egyszerűsített beállítási folyamatnak köszönhetően könnyű használni, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mobiltelefonjukat a készülék Wi-Fi hotspotjához csatlakoztassák, és minden konfigurációt a mobilböngészőn keresztül végezzenek el – speciális számítógépes szoftver nélkül. .

3. Kiváló képminőség

A rendszer szélesebb dinamikatartományú (WDR) funkciója és nagyobb látómezeje kivételes videóminőséget biztosít 2 MP felbontásban. A WDR technológia támogatja a jobb képminőséget ellenfényes helyzetekben is, biztosítva, hogy a részletek még akkor is tisztán láthatóak legyenek, ha erős fénykontraszt van. A 2 vezetékes HD intercom megoldás felhasználói mindig kristálytiszta videót tapasztalnak az ajtóállomástól a beltéri állomásig, kivételesen tiszta kültéri látványt biztosítva. 

4. Intuitív kezelőszervek

A kaputelefon 7 hüvelykes érintőképernyője tabletszerű kezelési élményt nyújt. A felhasználók könnyedén fogadhatnak hívásokat és kinyithatják az ajtókat a Hik-Connect App segítségével bárhonnan, bármikor.

5. Könnyű karbantartás

A felhasználók könnyedén nyomon követhetik az eszköz csatlakozási állapotát a mobilweben, ami lehetővé teszi a gyors problémafelismerést és megoldást.

A Hikvision 2 vezetékes HD kaputelefon megoldása átformálja a társasházak kommunikációját, a fejlett technológiát felhasználóbarát funkciókkal ötvözve. A rendszer kivételes képminősége, intuitív vezérlése, zökkenőmentes telepítése és egyszerű karbantartása ideális választássá teszik mind a lakók, mind az ingatlankezelők számára.

Nézet:
Sorrend: