Átlagos értékelés:
5 (7 vélemény)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Otoltics Balázs
2022.11.09
 - 12:17
Teljes mértékben hozza az elvártakat, talán a legjobb dolog az egész rendszerben a hozzá tartotó Applikáció melyen keresztül akkor is kapunk jelzést, illetve magunk is megtekinthetjük a kaputelefon kamera képét ha távol tartózkodunk. Egyetlen kellemetlenség - mely azóta a szuper megbízható működésnek köszönhetően feledésbe merült - hogy elméletileg wifin is működik a rendszer. ehhez azonban telepítés előtt konfigurálni kell, melyről előzetes leírás nem található vásárláskor. Illetve eme tulajdonság ellenére erősen ajánlott a kábeles müködtetés. Ezt kisé nehezményezte a felhasználó.
A készülék és kaputelefon megjelenése nagyon modern és tetszőleges, tökéletes a kamera képe - sötétben is - és a szoftver is felhasználóbarát. 5 éves kisgyerek is tudja kezelni becsengetés esetén. :)
Összeségében nagyon bevált az egész, további telepítés várható belőle.
K Róbert
2022.03.02
 - 07:28
A termék hamar megérkezett, a beüzemelésnél készségesen segítettek. A képminőség jó, még éjszaka is. Ár-érték arányban a legjobb szerintem.
C Boglárka
2021.12.06
 - 09:35
Gyorsan megérkezett, mínőségi termék. Részletes tájékoztatást kaptunk telefonon keresztül, nagyon türelmesek és kedvesek dolgozók, jó ár-érték arányú termék. Felhasználóbarát használat, könnyen megtanulható. Egyelőre csak ajánlani tudom.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: