Hikvision DS-KIS604-S/Surface (B)

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Buzás Krisztián
2023.02.28
 - 16:17
Proficsapat abszolút segítőkészek! Bár mindenkinél ennyire könnyű lenne vásárolni és a hülye kérdésekre is válaszolnak ha az ember magának akar bekötni kaputelefont.
Zoltán
2021.12.15
 - 16:22
Tökéletesen működik az összeállítás. Az alapbeállítás nagyon egyszerű az oldalon megtalálható információk alapján a wizard használatával pár perc. Érdemes felszerelés előtt a lakásban összerakni a rendszert a kényelmesebb hozzáférés miatt. A konfigurációs szoftverrel ismerkedni kell, de az alapbeállításokkal is elketyeg a rendszer.
Egy problémám akadt, amire nehezen jöttem rá, nem volt egyértelmű számomra, ezért megosztom az infót. :)
A Hik-Connect mobil aplkációt csak verification code-al lehet regisztrálni a beltéri egységről QR kóddal, ami viszont alapból üres és hiába kapcsolom ki a csúszkát a beltéri egységen , hogy nem használom, akkor is kéri. Nekem ezt csak a számítógépre telepített iVMS4200 AC programmal sikerült: Device Management/Devices/Indoor station -> Remote Configuration ( az utolsó oszlopban a fogaskerék ikon )/Network/Hik-Connect oldal. Azon belül a Verification Code mezőt ki kell tölteni. Az itt megadott 6-12 hosszú kód mentés után megjelenik a beltéri egységen, ezt magadva már működik az eszköz regisztrációja a Hik-Connect applikációban. Good luck!
Bognár Ferenc
2021.10.01
 - 08:23
Kiváló minőség!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: