Kaputelefonok

A HIKVISION kaputelefon rendszereink nagyon sokféle alkalmazási területre használhatóak. Az egyszerű lakossági analóg készüléktöl a több száz lakásig terjedő, komlex szolgáltatásokat nyújtó rendszerekig kínálunk termékeket.

A főbb típusok:

  • Egy-, kettő-, négy- vagy többlakásos társasházi rendszerek
  • 4 vezetékes analóg, 2 vezetékes analóg, IP rendszer, 2 vezetékes IP rendszer

Érdemes több szempontból megvizsgálni, hogy milyen rendszert szeretnénk és mire van lehetőségünk.

 

Néhány példával segítünk:

Régi (2 vagy esetleg 4) vezetékes kaputelefon vagy csengő rendszer lecserélése (analóg kaputelefon, klasszikus csengő, pl. ahol nem tudunk vezetéket cserélni) esetén a lehetőségeink:

  • DS-KIS101-P analóg kaputelefon rendszer: tápellátás a beltéri egységnél, 2 zárvezérlési lehetőség, áramot (12VDC) tud kiadni mágneszárnak. 2 kültéri és 2 beltéri egység tud együttműködni.
  • DS-KIS703Y-P IP kaputelefon rendszer: tápellátás a beltéri egységnél, 2 zárvezérlési lehetőség, áramot (12VDC) tud kiadni mágneszárnak, érintőképernyő, távoli elérés (Mobil/tablet)
  • DS-KIS702 IP kaputelefon rendszer (Itt be kell iktatni a mellékelt Disztribútor egységet és biztosítéktáblából szükséges táplálni). Jellemzői, hogy 2 zárvezérlési lehetőség van, áramot (12VDC) tud kiadni mágneszárnak, érintőképernyő, távoli elérés (Mobil/tablet) és a legfontosabb, hogy bővíthető modulokkal (Érintős telefonkönyv, kódzár, kártyaolvasó, több beltéri)

Wifi-s kaputelefon rendszer

Nagyon sok eszköz tud Wifi-n keresztül is működni, de ezt csak akkor ajánljuk, ha végképp nincs megoldás a vezetékezésre. Szűkösebbek a lehetőségeink és sok szempontot figyelembe kell vennünk. Általában Wifi esetében a DS-KIS603-P rendszert szoktuk ajánlani, mivel ez egy műanyag házas, múűanyag esővédős rendszer, szemben a fém házas készülékekkel (amik természetesen védettebbek) jobb térerővel tud kommunikálni. A fámházas /esővédős készülékek az anyaguk miatt nem túl jó megoldásúak (árnyékolás), és nagyon erős, stabil vezeték nélküli rendszert igényelnek. Vegyük figyelembe, hogy nem minden Wifi-s router alkalmas a Wifis eszközök egymással való kommunikációjára. Általában ezek az eszközök a szolgáltatók által adott készülékek. Javasoljuk egy jó minőségű rendszer beszerzését (TP-Link, Asus, Ubiquiti, Mikrotik)

IP-s vezetékes kaputelefon rendszer

Ez esetben van a legnagyobb választási lehetőségünk. Szinte mindenféle megoldás van már ebben a szegmensben. UTP vezetékkel kell kábelezni és esetenként a mágneszárnak áramot is szükséges biztosítani. Itt már találunk előre összeállított 1, 2, 4 lakásos készülékeket. + kültéri egység és 1+16 beltéri egység tud együttműködni. Belépési megoldások: újjnyomat, kód, tag (kártya, kulcstartó), arc, bluetooth. Beltéri egységekből már elérhető a csak hangalapú készülék (főképp időseknek ajánljuk), érintőképernyős, androidos, TFT és IPS kijelzős változatok. Egy rendszerben többféle eszköz is tud együttműködni. Lehetőségünk van több száz lakásra is bővíteni a moduláris rendszerünket, illetve több HIKVISION eszköz is kezelhető egy applikáción belül. Az applikáció elérhető iOS és Android rendszerekre is és a használata díjmentes.

Szaktanácsadásunkat ingyenesen biztosítjuk vásárlóinknak, így teljeskörűen tudnak tájékozódni a lehetőségekről. Munkatársaink széles körű ismeretekkel rendelkeznek az analóg és ip kaputelefonok és a hozzájuk tartozó szolgáltatások terén. Keressenek minket bizalommal, segítünk a megfelelő kaputelefon, beléptető kiválasztásában.