ipkaputelefon.hu fejléc

Telepítő-viszonteladó feltételek - regisztráció


Partnerünkké válhat minden olyan cég vagy vállalkozó, aki termékeinkkel kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenységet végez. Szerződést kötünk partnereinkkel, mely szerződésben rögzítjük a jól működő üzleti kapcsolat feltételeit. A szerződéshez szükséges a cégkivonat vagy vállalkozói igazolvány. 

A szerződés feltétele a folyamatos vásárlás telepítés-továbbértékesítés céljára. 

Partnereink kedvezményes árakon vásárolhatnak és igény esetén kiszállítjuk vagy futárcéggel küldjük részükre a megrendelt termékeket. Hatékony technikai támogatást biztosítunk, melynek keretében szakembereink értékesítési, felhasználási és üzembe helyezési kérdésekben is segítséget nyújtanak, igény esetén külön oktatást tartanak. 

Szerződést csak a megfelelő tevékenységi körrel rendelkező és a piacon aktív vállalkozásokkal kötünk! Fenntartjuk a jogot, hogy a szerződéskötést indoklás nélkül visszautasítsuk.

Cégnév:
Székhely címe:
Telephely címe:
Szállítási cím:
Cégjegyzékszám / Engedélyszám:
Adószám:
Kapcsolódó tevékenységi kör:
Igényelt státusz:
Telepítő
Viszonteladó (üzletek)
Telefonszám:
Mobiltelefon:
Webcím:
E-mail cím:
Kapcsolattartó neve:
Kapcsolattartó telefonszáma:
Kapcsolattartó e-mail címe:
Cégkivonat / vállalkozói igazolvány (igazolás) feltöltése
Aláírási címpéldány (Társaságok esetén kötelező)
Megjegyzés / üzenet:
Az alapfeltételeknek megfelelek:
igen
nem, de kérem az egyedi elbírálást (megjegyzés kitöltése kötelező)

Alapfeltétel a szerződéskötéshez

A Viszonteladó kijelenti, hogy kaputelefon termékek kereskedelmével foglalkozó bejegyzett gazdasági társaság / egyéni vállalkozó valamint, hogy a Nagykereskedő által forgalmazott termékeket nem saját célra, hanem továbbértékesítés illetve üzletszerű telepítés céljából vásárolja meg. A telepítői és viszonteladói státuszok negyedévente felülvizsgálatra kerülnek.