Vészeseti kulcstárolók

A Supra kulcstárolók biztosítják, hogy az épületbe vész esetén is rendelkezésre áljon a kulcs. Biztonságos tárolás.

A KeySafe időjárásállósága

Az Egyesült Államokban a KeySafe 20 éve a legkelendőbb kültéri kulcstároló egység. A KeySafe kemény öntött cinkből készül, a nyomógombjai víz- és rozsdaállók. A termékek -32°C és 68°C között használható. Annak érdekében, hogy a KeySafe minél inkább ellenálló legyen az elemekkel szemben és ami még fontosabb, hogy a kíváncsi szemek elől rejtve maradjon. A legtöbb modellhez szilárd gumiburkolat kapható.

Hogyan működik a KeySafe?

A KeySafe egy kemény fém kulcsszéf, a Supra által szabadalmaztatott TouchPoint TM reteszelő mechanizmusával működik, biztonságosan rögzíthető a falhoz, vagy ideiglenesen rögzíthető ajtóra vagy kerítésre. A TouchPointTM-nak 10/12 nyomógombja van, mely lehetővé teszi 1024/4096 kód használatát. Egyszerű az alkalmazása, akár gyerekek részére is.
Könnyű beállítani és megváltoztatni is a kódokat.

A KeySafe alkalmas az otthonom vagy a vállalkozásom számára?

Az összes KeySafe modell kompakt és diszkrét ideális választás magánházak és vállalkozások számára. Több színben kaphatók, kiválaszthatjuk a helyiségnek megfelelően. könnyen felszerelhetők, nem igényelnek külső áramforrást vagy csatlakoztatást. Egyszerű a működésük, hogy a képzetlen felhasználók még sötétben is egyszerűen használhassák.
A tároló feltöréséhez legalább annyi időre van szükség, mintha a behatolni vágyó az ajtón keresztül akarna bejutni az ingatlan területére.

Nézet: